Aydın BŞB'den altın değerinde 3 puan

Aydın BŞB'den altın değerinde 3 puan

Son dört haftadır oynadığı iyi futbolu sonuca yansıtamayan Aydın Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Yatağanspor’u 2-1 mağlup ederek şeytanın bacağını kırdı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9.Bölge 3.Grup'ta sekizinci hafta maçında Aydın Büyükşehir Belediyespor (Aydın BŞB) deplasmanda Muğla ekibi Yatağanspor’a konuk oldu. Yatağan İlçe Stadı’nda oynanan mücadelede kıran kırana mücadeleye sahne olurken, son dakikalara kadar nefesleri kesti. Karşılaşmanın ilk yarısını iyi oynamasına rağmen, 1-0 geride kapatan Aydın BŞB ikinci yarıya gollerle başladı. 46’da Sergen Şakirler’in golü ile eşitliği yakalayan Aydın BŞB, 50’de Çağlar Yıldızer ile karşılaşmada 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra yakaladığı birçok gol pozisyonundan eli boş dönen Aydın BŞB kalesini gole kapatarak maçı 2-1 kazanmayı başardı. Bu sonuçla puanını 8’e yükselten Aydın BŞB, dört haftalık puan hasretine vererek rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli bir 3 puan aldı ve moral buldu. Maç sonunda Aydın BŞB Başkanı Polat Bora Mersin ve Futbol Şube Sorumlusu Ömer Altuntaş galibiyetten dolayı teknik heyet ve oyuncularını kutladı. 

İKİ İSMİ KULÜBEYE ÇEKTİ 

Aydın BŞB Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin, Yatağanspor maçında büyük bir revizyona gitti. Takımın iki tecrübeli ismi olan kaleci Mustafa Köseci ile orta saha oyuncusu Berkay Günay’ı yedekte oturtan tecrübeli teknik adam bu karşılaşmada genç oyuncularına şans verdi. Köseci’nin yerine kaleci Mert Tibet Aydoğdu ile Günay’ın yerine Hasan Gündem’i ilk 11’de oynatan Tekin genç oyuncularına güvenerek kadroda önemli bir değişiklik yaptı. Başarılı bir 90 dakika çıkartan Aydoğdu ve Gündem alınan galibiyette önemli rol oynayan isimler oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler