Sökespor zirve takibini sürdürüyor

Sökespor zirve takibini sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Bölge 3. Grup'un 8'nci haftasında şampiyonluk adaylarından Eşin Grup Sökespor evinde Kemalpaşaspor'u ağırladı. Davutlar Sahası’nda oynanan müsabakada 1-0’lık skorla gülen taraf Eşin Grup Sökespor oldu.

Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi ilk yarıda yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi. Konuk ekip ise zaman zaman geliştirdiği ataklarla Sökespor kalesinde tehlikeli olmaya çalıştı. 38’de penaltı kazanan kırmızı lacivertlilerde topun başına geçen Deniz Karadeniz penaltıyı kaçırarak önemli bir fırsatı değerlendiremedi. İlk yarı ise golsüz beraberlikle sona erdi. 

PENALTI ŞANSIZLIĞI 

İkinci yarıya iyi başlayan ev sahibi ekip, 50’de Hüseyin Durak’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Farkı açmak için yüklenen kırmızı-beyazlılar, 65’te yine penaltı kazandı. Bu kez penaltının başına geçen Emre Bozatlı da penaltıyı gole çeviremedi. Birçok önemli pozisyonu değerlendiremeyen kırmızı-lacivertliler maçı 1-0 kazanarak haftayı galibiyetle kapattı. Bu sonuçla üst üste dördüncü galibiyetini alan kırmızı-lacivertliler puanını 15’e yükselterek zirve takibini sürdürdü. Ligde galibiyeti bulunmayan son sıradaki Kemalpaşaspor ise 2 puanda kaldı. Maç sonunda Eşin Grup Sökespor Başkanı Tamer Makaraç, galibiyetten dolayı teknik heyet ve oyuncularını kutladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler