Aydın BŞB'den basın açıklaması

Aydın BŞB'den basın açıklaması

Büyükşehir Belediyesi bugün yaşanan sağanak yağış esnasında olumsuzluklara, bin 560 personel ve 149 iş makinesi ile müdahale edildiğini duyurdu.

Aydın'da öğlen saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle birçok mahalle de olumsuzluklar meydana geldi. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri hızlı müdahale ile olumsuzlukların biran önce giderilmesi için bin 560 personel ve 149 iş makinesinin müdahale edildiğini duyurdu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"İlimiz merkezinde bugün saat 15.00’dan sonra bir saatten kısa süre içerisinde metrekareye yaklaşık 70 kilogram yağış düşmüş, yağış anında, yağış öncesi hazır tutulan Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler derhal harekete geçmişlerdir.

Bu kapsamda afetle mücadele kapsamında 1560 personel 149 iş makinesi ve araçla müdahalede bulunulmuş, 67 noktada gelen lokal su baskını ihbarına da müdahale edilmiştir. Yağış sonrası gereken tüm çalışmalar yapılmaya halen devam edilmektedir.

Yağışlar ilimizde etkisini kaybetmekle birlikte yer yer devam edeceğinden ekiplerimiz 24 saat esasına göre Aydın halkına hizmet etmeye devam edeceklerdir."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler