AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ YAZ ETKİNLİKLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ YAZ ETKİNLİKLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleriyle vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. Açık havada sinema keyfi yapmak isteyen vatandaşlar; Nazilli Atatürk Parkı’nda, Tekstil Park’ta ve Söke Harikalar Diyarı’nda buluştu. Kuşadası Davutlar Sahili’nde düzenlenen ‘Yaz Konserleri’ etkinliği ise vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Vatandaşlarımızı kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya, şehrimizin kültürel zenginliğini o

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleriyle vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. Açık havada sinema keyfi yapmak isteyen vatandaşlar; Nazilli Atatürk Parkı’nda, Tekstil Park’ta ve Söke Harikalar Diyarı’nda buluştu. Kuşadası Davutlar Sahili’nde düzenlenen ‘Yaz Konserleri’ etkinliği ise vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Vatandaşlarımızı kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya, şehrimizin kültürel zenginliğini ortaya çıkarmaya devam edeceğiz" dedi.

Yaz akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen sinema geceleri, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. Dün akşam Tekstil Park’ta ‘Efsane Takım Bilim Kahramanları’, Söke Harikalar Diyarı Parkı’nda ‘Arabalar’, Nazilli Atatürk Parkı’nda ise ‘Neşeli Günler’ filmi vatandaşlarla buluşturuldu. Açık havada sinema keyfi yapmak isteyen vatandaşlara patlamış mısır ve limonata da ikram edildi.

Vatandaşlar, kendilerini kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan ve yaz akşamlarını keyifli hale getiren Çerçioğlu’na teşekkür etti. Etkinlikler ağustos ayı boyunca hız kesmeden devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler