Aydın halkı sokak hayvanlarına duyarlı mı?

Aydın halkı sokak hayvanlarına duyarlı mı?

Aydınlıların sokak hayvanlarına duyarlı olup olmadıklarını Ajans Aydın Gazetesi olarak kendilerine sorduk, cevapları sizler için derledik.

Dünya genelinde bakıma muhtaç sayısız hayvan var. Biz de Ajans Aydın Gazetesi olarak Aydınlıların bakıma muhtaç olan sokak hayvanlarına ne kadar duyarlı olduğunu sorduk, cevapları sizler için derledik.. 

“BU BİZİM İNSANİ GÖREVİMİZ”

Dünyada yapılabilecek en güzel iyiliğin bir sokak hayvanını doyurmak olduğunu söyleyen Mert Keskin, “Ben bu yaşıma kadar elimden geldiği kadar sokak hayvanlarını beslemeye, bakmaya çalıştım çünkü bana göre dünyada yapılabilecek en güzel, en büyük iyilik bir sokak hayvanın karnını doyurmak. Biz insanlar bir ihtiyacımız olsa dile getirebiliyor olduğumuz halde çoğu durumdan şikayet ederiz. Kendimizi ifade edemediğimiz düşünürüz. Biraz empati kurmaya çalışınca insan elinden çok şey geleceğine inanıyorum. Bu konuda herkes çok duyarlı olmalı” ifadelerini kullandı.  

“FECİ ŞEKİLDE ŞİDDET UYGULAYAN OLUYOR”

Sokak hayvanlarına şiddet uygulayan vatandaşların da olduğunu dile getiren Büşra Dündar, “Ben Aydın’da öğrenciyim. Burada olduğum süre içerisinde sokak hayvanlarına feci bir şekilde şiddet uygulayan vatandaşlara rastladım. İçler acısı bir durum. Bu gibi bilinçsizlikleri görünce çok üzülüyorum. İnsanlara ne gibi zararları var anlamıyorum. Kötü davrananların yanında çok duyarlı insanlarla da var tabi” dedi. 

“AYDIN BU KONUDA DUYARLI BİR ŞEHİR”

Uzun yıllardır Aydın’da ikamet ettiğini söyleyen Kader Güler ise, “Ben daha küçükken ailecek Aydın’a yerleştik. Sokak hayvanlarına duyarlı olma durumuna çok önem veriyorum. Aydın vatandaşlarının da bu konuda çok duyarlı olduğunu düşünüyorum. Çünkü şimdiye kadar hiç öyle kötü bir davranış sergilediklerini görmedim. Aydın halkı gayet bilinçli bence” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler