Aydın jandarması çocukları yalnız bırakmadı

Aydın jandarması çocukları yalnız bırakmadı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte denetimlerini arttırdı.

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı, 6 Eylül Pazartesi günü itibariyle tüm kademelerde yüz yüze olarak başladı.

Aylar sonra sınıflarına dönen öğrenciler ile birlikte Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de okul çevrelerinde gerçekleştirdikleri denetimleri arttırdı. "Güvenli okul, güvenli gelecek" projesi kapsamında harekete geçen Aydın İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri çocuk ve gençlerin suça sürüklenmesini önlemek, zararlı alışkanlıklardan korumak, eğitim ve öğretimin güvenli bir şekilde sürdürülebilmesi maksadıyla Pazartesi gününden bu yana okulları ziyaret etti.

Okulların çevresinde ve servis araçlarında denetim gerçekleştiren ekipler, öğrencilere suçtan korunma ve güvenlik konusunda bilgi verdi. Öğrencilere hediyeler de veren ekipler, çocuklar ile oyun oynayarak ilk gün heyecanlarına ortak oldu.  Ziyaretler sonrası Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Aydın İl Jandarma Komutanlığınca okullar ve çevresinin daha güvenilir hale getirilmesi için tüm alanlarda önleyici hizmet ve sosyal sorumluluk faaliyetleri aralıksız devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

6-010.jpg

7-006.jpg

1-021.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler