"Aydınlı müteahhitlerin ya haberleri yok ya da sıkıntıları"

"Aydınlı müteahhitlerin ya haberleri yok ya da sıkıntıları"

İMO Aydın Şubesi Başkanı Özlenen Alcı, Türkiye genelinde bulunan müteahhitlerin uyguladığı iş bırakma eylemine Aydın'dan katılım olmamasına dikkat çekti.

Müteahhitler, çimento fiyatlarındaki artış nedeniyle aldıkları boykot kararını uygulamaya başladı. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu tarafından yapılan açıklamada, inşaat sektörünü en çok etkileyen girdi mamullerinin başında çimentonun olduğu hatırlatıldı ve eylemin 24 Eylül'e kadar süreceği belirtildi.

ALCI'DAN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Aydın Şube Başkanı Özlenen Alcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile konfederasyon tarafından alınan eylem kararına Aydın'da katılımın olmamasına dikkat çekti. Alcı, "İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu tarafından 2 Eylül tarihinde duyurulan iş bırakma eylemi bugün itibariyle başladı. Müteaahhitler çimento fiyatlarındaki yüzde 200 artışa tepki olarak 15 gün boyunca şantiyeleri kapalı tutacak. Aydın müteahhitleri, eyleme katılmıyor. Ya, haberleri yok, ya, birlik yok, ya da çimento zammından dolayı sıkıntıları yok" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler