Aydın sıcağının vazgeçilmezleri

Aydın sıcağının vazgeçilmezleri

Aydın’ın sıcağı ile baş etmek isteyen vatandaşlar ev ve iş yerlerinde klima veya vantilatör tercih ediyor. Artan maliyetler ile vatandaşlar klimaya mı, yoksa vantilatöre mi yöneliyor? Bu yıl fiyatlar nasıl?

(Haber: Berna TURAN)

Aydın’da yaşayan vatandaşlar için en uygun klima fiyatları şu an 10 bin 800 liradan başlıyor. Bu sayı klimanın özelliklerine ve marka tercihine göre 25 bin gibi bir rakama yükseliyor. Vantilatör ise klimaya oranla daha uygun bir fiyat listesi sergiliyor. Şu an Aydın’da en düşük vantilatör 650 liradan başlıyor. Yine vantilatörün özelliklerine göre 10 bin lira gibi rakamlara yükselebiliyor.

Spotçu Volkan Aydın, Aydın’da satışların genellikle vantilatör üzerinden olduğunu söyledi. Aydın, “Aydın’da nisan ayının sonları itibariyle klima ve vantilatör temini iş yerleri için başlıyor. Satışlar ise mayıs ayının ortalarında başlıyor. Klima ve vantilatöre düzenli olarak %7-%10 zam geliyor. Vatandaş bu zamdan kaçmak için alımları hızlandırıyor. En çok tercih olan vantilatör geçen sene 400 TL gibi pahalı bir rakama satışa sunulurken aynı vantilatör bu yıl en uygun 650 TL’den başlıyor.” dedi

resim-2023-05-03-133701953.png

resim-2023-05-03-133707196.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler