Aydın Türkiye'nin en güvenli kenti

Aydın Türkiye'nin en güvenli kenti

Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, Haftalık Vaka Sayısı Haritası'nda görülen başarıdan dolayı Aydınlılara ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 14-20 Ağustos haftasına ait İllere Göre Haftalık Vaka Sayısı Haritası'nı paylaştı. Geçtiğimiz hafta açıklanan harita ile her 100 bin kişide 38,69 kişinin koronavirüse yakalandığının öğrenildiği Aydın'da bu hafta rakam 36,10'a düştü. Aydın, 2 hafta üst üste Türkiye genelinde en az vaka görülen il oldu.

AÇIKGÖZ TEŞEKKÜR ETTİ

Gelişmenin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, Aydın'dan "Türkiye'nin en güvenli kenti" olarak bahsetti ve vatandaşlar ile sağlık çalışanlarına gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür etti. Açıkgöz, "Aydın pandemide Türkiye'nin en güvenli kenti. Bakanlığımızca belirlenen tedbirlere uyarak sürece destek olan, toplumsal bağışıklığı arttırmak için aşı çağrımıza kulak veren değerli hemşehrilerimiz başta olmak üzere; süreçte destekleri ile liderlik eden sayın Valimiz Hüseyin Aksoy'a, gecesini gündüzüne katarak çalışan fedakar tüm sağlık çalışanlarımıza, katkı sunan bütün kişi ve kurumlara teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler