Aydın yüz yüze eğitime hazır

Aydın yüz yüze eğitime hazır

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, 6 Eylül'de başlaması planlanan yüz yüze eğitim nedeniyle kentte bulunan birçok okulda incelemelerde bulundu.

19 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilen Kabine Toplantısı açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pandemi nedeniyle ara verilen yüz yüze eğitim sürecinin 6 Eylül'de tekrar başlayacağını duyurmuştu.

Bu kapsamda harekete geçen Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyfullah Okumuş, eğitim-öğretim yılı öncesinde, tam zamanlı yüz yüze eğitime hazırlıkları ve salgın koşullarında almış oldukları hijyen önlemlerini incelemek üzere kentte bulunan farklı türden okulları ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

"HASSASİYETLE UYGULANMAYA DEVAM EDİYOR"

Konu hakkında açıklama yapan Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı tarafından okullarda alınan önlemlerin titizlikle uygulandığına vurgu yaptı. Açıklamada, "Okulların 6 Eylül'de tam zamanlı yüz yüze eğitime sağlıklı bir şekilde başlayabilmesi ve devam ettirebilmesi için alınması gereken tedbirler, Sağlık Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığımızın iş birliğinde "Kovid-19 Salgınında Okullarda Alınması Gereken Önlemler Rehberi" şeklinde hazırlanmıştı. Ve bu rehber ışığında Covid-19 salgınında okullarda alınması gereken önlemler büyük bir hassasiyetle okullarımızca uygulanmaya devam ediyor" ifadelerine yer verildi.

İl Müdürü Okumuş, Yılmazköy ilk ve ortaokulunu, Yunus Emre İlkokulunu, Efe Emir Ayşe Çetin Anaokulunu ve  Yörük Ali EFE ilkokulunu ziyaret etti.

whatsapp-image-2021-08-27-at-09-22-51.jpeg

whatsapp-image-2021-08-27-at-09-22-52-2.jpeg

whatsapp-image-2021-08-27-at-09-22-53.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler