Aydın'a kavurucu sıcaklar geri dönüyor

Aydın'a kavurucu sıcaklar geri dönüyor

MGM tarafından yapılan açıklamaya göre, Aydın'da hava sıcaklıkları önümüzdeki günlerde yükselişe geçecek.

Şubat ayının başından bu yana hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Aydın'da kuraklık tehlikesi baş göstermiş, beklenen yağmurların yağmaması sonrasında tarımsal sulamada kısıtlamaya gidilmişti. Yaz aylarında hava sıcaklıklarının 46 dereceye ulaştığı kentte yaşayan vatandaşlar, Eylül ayının başlaması ile birlikte düşen sıcaklıklar nedeniyle rahat bir nefes alabilmişti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne (MGM) ait internet sitesinde yer alan veriler ile hava sıcaklıklarının kent genelinde tekrar yükselişe geçeceği açıklandı. Paylaşılan verilere göre Aydın'da önümüzdeki 5 gün boyunca görülecek hava sıcaklıkları şu şekilde;

16 Eylül Perşembe Hava sıcaklığı en düşük 17, en yüksek 32 derece olacak. Kentte gün boyunca parçalı bulutlu hava hakim olacak.

17 Eylül Cuma; Hava sıcaklığı en düşük 18, en yüksek 34 derece olacak. Kentte gün boyunca parçalı bulutlu hava hakim olacak.

18 Eylül Cumartesi; Hava sıcaklığı en düşük 19, en yüksek 35 derece olacak. Kentte gün boyunca sıcak hava dalgası hakim olacak.

19 Eylül Pazar; Hava sıcaklığı en düşük 21, en yüksek 36 derece olacak. Kentte gün boyunca sıcak hava dalgası hakim olacak.

20 Eylül Pazartesi; Hava sıcaklığı en düşük 21, en yüksek 35 derece olacak. Kentte gün boyunca sıcak hava dalgası hakim olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler