Aydında 11 hırsızlık suçundan aranan şahıs yakalandı

Aydında 11 hırsızlık suçundan aranan şahıs yakalandı

Aydın’ın Germencik İlçesi Selatin Mahallesi Kuzey Park alanında bulunan resmi bir kuruma ait 10 metre uzunluğunda bir adet enerji hatbaşı bariyer kablosu çalındı

İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekiplerince olay yerinde ve etrafında yapılan inceleme ve kamera görüntülerinin detaylı incelenmesi, elde edilen deliller sonucu hırsızlığa teşebbüs olayının M.T., A.Ç ve kimliği tespit edilen diğer 2 şüpheli şahıslar tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.

M.T isimli şüpheli şahsın hırsızlık yaptığı esnada elektrik çarpması sonucu yaralanarak yakalanmamak amacıyla başka bir ilde ilçe hastanesine tedavi amacıyla müracaatta bulunduğu ve buradan aynı ilde başka bir hastaneye sevk edildiği tespit edildi. İlgili yerin kolluk birimi ile iletişime geçirilerek şahıs yakalandı.

Şüpheli şahsın kullanmış olduğu araca sahte plaka takarak Bozdoğan ilçesinde farklı tarihlerde 5 adet haberleşme ve enerji nakil kablosu hırsızlığı, Nazilli ilçesinde farklı tarihlerde 4 adet bağ bahçe, işyeri ve motosiklet hırsızlığı ile Germencik ilçesinde mala zarar verme ve hırsızlığa teşebbüs olayı olmak üzere toplam 11 hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilerek olaylar aydınlatıldı.

M.T isimli şahıs adli makamlarca tutuklanıp cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler