Aydın'da 23 şüpheli vakadan 22'si negatif çıktı

Aydın'da 23 şüpheli vakadan 22'si negatif çıktı

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger koronavirüsü ile ilgili öneli açıklamalarda bulundu. Köşger, “İlimizde 23 şüpheli vakanın 22’si negatif çıktı” dedi.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, kurum müdürleri ve belediye başkanları ile bir araya gelerek koronavirüse karşı alınacak tedbirleri konuştu. Köşger toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

22’Sİ NEGATİF ÇIKTI

 

Köşger, Aydın’da şuana kadar 23 şüpheli vaka tespit ettiklerini belirtti. Köşger, “Bu hastalarımızdan 22’sinin sonucu negatif çıktı. Biri Çine’den gönderildi. Onunla ilgili çalışmalar devam ediyor. Onun da negatif olduğunu ümit ediyoruz” diye konuştu.

 

KAPALI ALANLARDAN UZAK DURUN

 

Aydınlıları tedbirlere uyulması konusunda uyaran Köşger, “Biz gerekli tedbirlerimizi aldık. Ancak vatandaşlarımızın da dikkat etmesi gereken hususlar var. Özellikle toplu alanlardan uzak durun. Çünkü bu hastalık hızla bulaşan bir hastalık. Zaten eğlence mekanları kapatıldı.” dedi.

 

Valilik binasında düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, Sosyal Hizmetler Müdürü Seyfi Bozçelik, İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Zeynep Yılmaz, İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı katıldı.

 

HABER: (İNAN GÜL)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler