Umreden dönenler sıkı kontrol altında

Umreden dönenler sıkı kontrol altında

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger koronavirüsü ile ilgili öneli açıklamalarda bulundu. Köşger, “Umreden dönen 241 vatandaşımız evden çıkmayacak şekilde takibe alındı. Her türlü önlemleri aldık” dedi.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, kurum müdürleri ve belediye başkanları ile bir araya gelerek koronavirüse karşı alınacak tedbirleri konuştu. Köşger toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

UMREDEN DÖNENLER KONTROL ALTINDA

 

Köşger, önceki gece umreden dönen ve evlerine gönderilen 241 vatandaş hakkında açıklamalarda bulundu. Köşger, “Şubat ayında 408 kişi umreden dönüş yaptı. Bu kişilerin Sağlık İl Müdürlüğü’nce takipleri yapıldı ve bir sıkıntı çıkmadı. Son olarak 1-15 mart arası giden vatandaşlarımız döndü. Bu vatandaşlarımızın karantinaya alınmama nedenleri kararın onların dönüşünden sonra alınmasıdır. Umreden dönen 241 kişiyi evden çıkmamaları için emniyet arayıp uyardı. Bu olağanüstü tüm dünyayı etkileyen bir durum. Hiçbir şekilde ‘bana bir şey olmaz’ diye gevşeklik yapılmasın. Bütün birimlerimiz gerekli tedbirleri alıyorlar.” diye konuştu.  

 

HABER: (İNAN GÜL)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler