AYDIN'DA 31 BİN LİTRE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ

AYDIN'DA 31 BİN LİTRE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ

Aydın İl Valiliği, 2020 yılı boyunca il genelinde gerçekleştirilen kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele operasyonlarında ortaya çıkan rakamları paylaştı.

2020 yılında da Aydın'da suça ve suçlulara izin verilmedi. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında geçtiğimiz yıl meydana gelen 690 olayın 657'sini başarıyla aydınlattı.

Aydın İl Valiliği tarafından paylaşılan rakamlara göre, ekipler 2020 yılında yüzde 95.2 başarı oranını yakalayarak vatandaşın takdirini kazandı. Aydınlı vatandaşlar için gece gündüz demeden çalışan güvenlik güçleri 2 bin 588 şüpheli hakkında adli işlem yaptı, 932 şahsı yakaladı, bu şahıslardan 84'ü ise tutuklandı. Kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen çalışmalarda 31 bin 612 litre kaçak alkol, 35 bin paket kaçak sigara ve 538 kilogram kaçak tütün ele geçirildi.

Rakamların paylaşılmasının ardından Aydın Valisi Hüseyin Aksoy bir mesaj yayınlayarak ekiplere teşekkür etti. Aksoy mesajında şu ifadelere yer verdi;

"İlimizde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması ile huzur ve güven ortamının devamlılığının sağlanması kapsamında kesintisiz olarak 7 gün 24 saat görev ifa etmektedirler. Birimlerimizin yoğun çalışmaları neticesi Kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele kapsamında 2020 yılı içerisinde il genelinde meydana gelen toplam (690) olayın (657)’si aydınlatılmıştır. Bu hizmetlerin gerçekleştirilmesinde görev alan başta İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı olmak üzere operasyonlarda, icra edilen faaliyet ve uygulamalarda görev alarak fedakârca hizmet veren personelimize teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında üstün başarılar diliyorum."
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler