AYDIN'DA 5 SEMT YARIN KARANLIĞA BÜRÜNECEK

AYDIN'DA 5 SEMT YARIN KARANLIĞA BÜRÜNECEK

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 28 Aralık Pazartesi günü Efeler, Kuşadası, Söke, Nazilli ve Sultanhisar ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre Aydın'ın beş ilçesinde yarın elektrik kesintisi yaşanacak. Kesinti yapılacak noktalarda oturan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'yatırım tesislerinin devreye alınması' olarak açıkladı.

Firmadan yapılan açıklamaya göre Aydın'da kesinti yaşanacak mekanlar ve saatler ise şu şekilde;

28 Aralık Pazartesi günü 09.00 ile 15.00 saatleri arasında Kuşadası’na bağlı Kirazlı Mahallesi’nin bir kısmında kesinti yaşanacak.

28 Aralık Pazartesi günü 09.30 ile 14.30 saatleri arasında Efeler’e bağlı Kozalaklı Mahallesi Ova Mevkisi’nde ve 11.00-14.00 saatleri arasında Girne Mahallesi 2225 ve 2221 Sokaklarda, Efekent Bulvarı, Yörükali Efe Bulvarı, Naim Süleymanoğlu Caddesinde kesinti yaşanacak.

28 Aralık Pazartesi günü 10.00 ile 15.00 saatleri arasında Sultanhisar'a bağlı Salavatlı Mahallesi’nin Ayrancılar mevki ve bölgedeki özel trafolu müşteriler kesinti yaşanacak.

28 Aralık Pazartesi günü 10.00 ile 15.00 saatleri arasında Nazilli’ye bağlı Bekirler Mahallesi’nin bir kısmında kesinti yaşanacak.

28 Aralık Pazartesi günü 11.00 ile 14.00 saatleri arasında Söke’ye bağlı Bağarası, Burunköy, Yenıköy ,Çalışlı, Karaatlı, Aslanyaylası, Bayırdamı Sofular, Avcılar, Terziler, Demirçay , Kaygıllı , Çavdar, Akçakaya, Helvacılar, Pamukçular , Sayrakçı, Kısır , Güzeltepe, Güneyyaka Mahallelerinde kesinti yaşanacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler