Aydın’da bahar meyve tezgahlarına da yansıdı

Aydın’da bahar meyve tezgahlarına da yansıdı

Aydın’ın Efeler ilçesinde meyve satışı yapan Yahya Kırkkelle tezgahında olan yaz meyveleri ile adete Aydınlı vatandaşlara görsel şölen sunuyor.

Soğuk havaların etkisini kaybetmesiyle beraber bahar kendini iyiden iyiye hissettirdi. Havaların ısınması tezgahlar da olan ürünlerinde de değişimine sebep oldu. Uzun yıllardır bu işle uğraştığını ifade eden Yahya Kırkkelle pahalı olan ürünlerin tezgahta en çok tercih edilen ve satılan ürün olduğunu ifade etti. Kırkkelle, “Fiyatlar pahalı değil. Aslında normal alım gücü de var. İşlerimiz de yolunda çok şükür fiyatlar düşer diye bir şey diyemiyorum. Özellikle çağla bademde son mahsuller artık onun mevsimi bitiyor. Meyvelerin bazılarını paketli bir şekilde satıyoruz. Yenidünya paketi 75, çilek kilosu 80, erik ve dut paketleri 100 çağla bademin kilosu 60-70 lira arasında” dedi.

whatsapp-image-2024-04-03-at-5-17-13-pm-2.jpeg

whatsapp-image-2024-04-03-at-5-17-13-pm-1.jpeg

“EN ÇOK SATILAN ÜRÜN FİYATI EN PAHALI OLAN”

Kırkkelle, “En çok badem ve çilek tercih ediliyor. En çok satılan ürün fiyatı en pahalı olan meyve oluyor diyebilirim. Benim tezgahımda olan ürünlerin hepsi çok fazla satılıyor tercih ediliyor. Özellikle yaz meyveleri bu ayın zirvesinde” açıklamalarında bulundu.

whatsapp-image-2024-04-03-at-5-17-13-pm.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler