Aydın'da futbola ilgi nasıl ?

Aydın'da futbola ilgi nasıl ?

Ajans Aydın Gazetesi olarak Aydınlı taraftarlara "Aydın'da futbola ilgi nasıl?" sorusunu sorduk, cevapları sizin için derledik.

Türkiye'de futbol, en popüler spor branşı konumunda bulunuyor. Bu konuda yapılan bazı araştırmalara göre, Türkiye'de halkın yüzde 67'si futbolla ilgileniyor. Konuya ilişkin Ajans Aydın Gazetesi olarak bugün Aydın Adnan Menderes Stadyumu'nda bulunan taraftarlara "Aydın'da futbola ilgi nasıl?" diye sorduk.

"HALK YETERİ İLGİYİ GÖSTERİYOR" 

Aydın halkının futbola yeteri ilgiyi gösterdiğini söyleyen taraftar Habip Yılmaz, "Konyalıyım ben. Şu an Aydın'da yaşıyorum. Gördüğüm kadarıyla da Aydın halkı futbola meraklı. Ben futbola bayağı düşkünüm.  Her maçı takım fark etmeksizin takip ediyorum. Sporu, futbolu çok seviyorum. Bence Aydın halkı da futbola yeteri ilgiyi gösteriyor." dedi. 

"ESKİDEN İLGİ DAHA FAZLAYDI"

Aydın halkının futbola rağbet gösterdiğini düşünen taraftarların tam tersini ifade eden Zalal Kocamış, "Aydın'da futbola olan rağbet eskiden daha çoktu. Aydın bozdu kuralı. Artık halk takımları desteklemiyor. Tabi hal böyle olunca takımlar da bu durumdan etkileniyor." şeklinde konuştu.

"AMATÖR LİGLER HER ZAMAN İLGİ ÇEKİYOR"

Uzun yıllardır amatör maçlara geldiğini dile getiren Sedat Uğurlu, "Ben yıllardır fırsat buldukça hafta sonu stadyuma geliyorum. Amatör maçlar çok çekişmeli oluyor. Semt takımlarına destek oldukça fazla. O nedenle takip etmeyi seviyorum" dedi.

whatsapp-image-2022-10-29-at-16-14-19-1.jpeg

whatsapp-image-2022-10-29-at-16-14-19.jpeg

whatsapp-image-2022-10-29-at-16-14-17-2.jpeg

whatsapp-image-2022-10-29-at-16-14-17.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler