Aydın'da güzellik salonuna gelen müşteriler şok oldu

Aydın'da güzellik salonuna gelen müşteriler şok oldu

Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmet veren güzellik merkezi sahipleri kapıya "Tadilat nedeniyle kapalıyız" notu bırakıp kayıplara karıştı. Telefonlarına ulaşılamayan güzellik merkezi, arkasında çok sayıda mağdur vatandaş bıraktı.

Son yıllarda çok fazla popüler olan güzellik merkezlerinin Aydın'da da sayıları bir o kadar arttı. Kadınları, kampanya ve indirimlerle merkezlerine çekmeye çalışan güzellik merkezlerinden birinde beklenmedik bir durum yaşandı. Aydın'ın Efeler ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde hizmete giren güzellik merkezi kapılarını kilitledi. İddiaya göre, müşterilerinden peşin para alan güzellik merkezi sahipleri ortadan kayboldu. Müşteriler randevu günü geldiğinde işletmeye gitti ama çalınan kapıyı açan olmadı. Telefonla da iletişim sağlayamayan müşteriler dolandırıldıklarını farkına vardı.

Güzellik merkezi kilitlediği kapısına ise, "Tadilat nedeniyle kapalıyız. En kısa sürede hizmet verilecek. Herkes aldığı hizmeti alacak" notunu yazılı olduğu bir kağıt bırakıldı.. Merkez içimde ise gözle görülen bir tadilat olmadığı gözlemlendi. Mağdurlar, paralarını alıp kayıplara karıştıklarını iddia eden güzellik merkezi sahipleri için suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler