Zeren Ertaş’ın hayatını kaybettiği olayın davası devam ediyor!

Zeren Ertaş’ın hayatını kaybettiği olayın davası devam ediyor!

Aydın’ın Efeler ilçesinde KYK yurdunda üniversite öğrencisi Zeren Ertaş’ın hayatını kaybettiği asansör kazası ile ilgili görülen duruşmaya devam edildi. Duruşmada müştekilerden öğrenci S.A şikayetinden vazgeçerken 4 sanık için tutukluluk hallerinin devamına karar verildi. Tutuklu elektrik mühendisi N.M., ise tutuksuz olarak yargılanmaya devam edecek.

Olay Aydın'ın Efeler ilçesi Işıklı Mahallesi KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda Ekim ayında yaşandı. 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Zeren Ertaş asansör kazasında hayatını kaybetti. Başlatılan soruşturma nedeniyle asansör firması yetkilisi M.B., firma sahibi H.T. firmanın mühendisleri R.H.A. ile U.İ. ve firmanın elektrik mühendisi N.M., tutuklandı.

Bugün 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde üçüncü dava görüldü. Zeren Ertaş’ın ailesi ve avukatlarının katılmadığı davada, tamamlanan ikinci bilirkişi raporuna göre sanıklar savunmalarını gerçekleştirdi. Sanıklar, bilirkişi raporuna karşı yaptıkları savunmada; işlerini düzgün yaptıklarını dile getirerek beraatlerini istedi. Savunmaların ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti sanıklardan M.B., H.T., R.H.A. ve U.İ.’nin tutukluluk hallerinin devamına karar verirken elektrik mühendisi N.M.’nin ise tutuksuz yargılanacağını duyurdu. Duruşma 21 Mayıs’a erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler