AYDIN'DA İFTAR SONRASINDA KORONA AŞISI OLUNABİLECEK

AYDIN'DA İFTAR SONRASINDA KORONA AŞISI OLUNABİLECEK

Aydın Devlet Hastanesi'nde iftar sonrasında da koronavirüs aşılamalarının sürdürüldüğü açıklandı.

Birçok ülkede olduğu gibi Türkiye'de de hızla süren koronavirüs aşılamaları Aydın'da bugüne kadar 397 bin 876 vatandaşa uygulandı. Salgınla mücadelede insanlığın yeni umudu haline gelen koronavirüs aşısı öncelik sırasına göre vatandaşlara vurulmaya devam ediyor.

Aydın Devlet Hastanesi tarafından geçtiğimiz gün yapılan açıklamaya göre, hastane alanında hizmete giren yeni aşı polikinliğinde iftar sonrasında da koronavirüs aşısı uygulanmaya başlandı. Gece geç saatlere kadar devam eden uygulama hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Hastanemizde kısa süre yeni alanında hizmet vermeye başlayan Aşı Polikliniklerimizde iftar sonrasında da hizmet vermekteyiz. Hafta sonu da dahil olmak üzere iftardan sonra aşı yaptırmak isteyen vatandaşlarımız saat 23:30' a kadar randevularını oluşturup, aşılarını yaptırabileceklerdir.

Aşılamada randevu oluşturmak;

1. Aşı Durumunuzu e-Nabız hesabından öğrenebilirisiniz.

2. Aşı yapılacak grupta yer alıyorsanız randevu işlemi için MHRS uygulamasına yönlendirilirsiniz. Tarih ve saat aralıkları seçilerek randevu işlemi tamamlanır.

3. Randevu işlemi sonucunda size Kısa Mesaj (SMS) ile bilgilendirme yapılır. Randevu bilgileri e-Nabız ve MHRS uygulamalarından da öğrenilebilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler