Aydın’da iş insanlarına silahlı saldırı!

Aydın’da iş insanlarına silahlı saldırı!

Aydın’ın Köşk ilçesinde iş insanının kullandığı araca silahlı saldırı düzenlendi. Olayla yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırılırken polis kaçan şüphelileri yakalamak için geçiş çağlı soruşturma başlattı.

Alınan bilgiye göre, ilçede müteahhitlik ve yapı market işletmeciliği yapan A.Ç’nin kullandığı 09 ADL 682 plakalı araç Soğukkuyu Mahallesi’nde 3 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Haber verilmesiyle bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olayda yaralanan araçta bulunan H.A.Ç. (21) ile C.Ç. (15) yaralandı. İlk müdahalesi yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, olaya karışan kişilerin tespit edildiği ve bir kişinin yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler