Aydın'da Kira Fiyatları Yüksek

Aydın'da Kira Fiyatları Yüksek

Aydın’da artan kira fiyatları vatandaşı zor durumda bırakırken yatırımcıları sevindiriyor.

Gayrimenkul yatırımcısı için en önemli hususların başında kira getirisi geliyor. Konut alım satımı ile uğraşmakta olan pek çok firma veya müteahhit konut satışından elde etmiş olduğu kârı kira getirisi uygulamalarıyla da katlayabiliyor. Özellikle doğru yatırım yapıldığında, kira oranlarının yüksek olduğu bölgelerde daire ve iş yeri alternatifleri çoğaltıldığında, yüksek meblağlar kira getirisi olarak yatırımcıya dönebiliyor.

 

FİYATLAR SON DÖNEMDE YÜKSELDİ

 

Yatırımcıların yüzünü güldüren kira fiyatları ev sahip olmayanların ise hayatında zorluklara neden oluyor. Ay sonunda çok zorluk yaşadıklarını belirten Aydınlı vatandaş Ümmü Kale, “Ben kendi evimi aldım. Ama ablam kirada oturuyor. Sürekli konuşuyoruz. Evin, çocukların masrafı derken birde kira ortaya çıkınca oldukça zorlandıklarını söyledi. Fiyatların artması gerçekten bazı insanları zorluyor” dedi.

 

4 KİŞİ ORTAK VERİYORUZ

 

Aydın’da öğrenci olduğunu ifade eden Özge Işık, “Biz 4 öğrenci aynı evde kalıyoruz. Kendi payıma düşeni vermekte dahi zorlanıyorum. Birçok bina dıştan süslemeli ama bir süre sonra hepsi dökülüyor. Biz öğrenciler olarak yüksek kiradan şikayetçiyiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler