Aydın'da "Sağlık için pedal çevir, enerji üret" projesi hayata geçirildi

Aydın'da "Sağlık için pedal çevir, enerji üret" projesi hayata geçirildi

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Efeler'de bulunan Örsdemir Balkan İlk ve Ortaokulu'nda hayata geçirilen "Sağlık için pedal çevir, enerji üret" projesini inceledi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Örsdemir Balkan İlk ve Ortaokulu'nun öğretmen ve öğrencileri, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de katkıları ile, "Sağlık için pedal çevir, enerji üret" projesini hayata geçirdi. Proje ile pandemi nedeniyle uzun süre kapalı ortamlarda kapalı kalan öğrencilerin okula dönüş sürecinde sağlıklı yaşam ve spor ile okula dönmelerini amaçladıklarını belirten yetkililer, aynı zamanda öğrencilerin oluşturdukları mekanizma ile okullarının aydınlatma sistemine katkıda bulunduklarını söyledi.

Projeyi incelemek üzere okulu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencileri projeleri nedeniyle tebrik eden Okumuş, mekanizma hakkında yetkililerden bilgi almasının ardından bisiklete binerek pedal çevirdi, enerji üretimine katkı sağladı.

whatsapp-image-2021-06-23-at-15-19-01.jpeg

whatsapp-image-2021-06-23-at-15-19-00.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler