Başkan Fatih Atay Efeler'in muhtarları ile bir araya geldi

Başkan Fatih Atay Efeler'in muhtarları ile bir araya geldi

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, kent genelinde görev yapan mahalle muhtarları ile düzenlenen akşam yemeği etkinliğinde bir araya geldi.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik ile kent genelinde görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte Başkan Atay, kentte yapımı devam eden ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında muhtarlara bilgi verdi. Projeler hakkında muhtarların da fikirlerini dinleyen Başkan Atay, mahalle sakinlerinin muhtarlar aracılığı ile kendisine iletilen talep ve sıkıntıları dinledi.

"EFELER AİLEMİZİN REFAHI İÇİN"

Etkinlik sonrası açıklama yapan Başkan Atay, “Öncelikle sel felaketinden etkilenen tüm mahallelerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Efeler Belediyemizin ihtiyaç duyulan tüm araçları ile bu mahallelerimizde çalışmaya devam ediyoruz. Bu çok acil ve önemli bir konu olduğundan, elimizden gelenin fazlasını yaparak bu mahallelerimizin hayatını en kısa sürede normal akışına çevireceğiz. En az 3 yıl daha birlikte görev yapacağız. Birbirimizle birlik ve dayanışma içinde olacağız. Bu toplantımızda mahallenin talepleriyle ilgili bir karar verelim. Kura çekelim 5 ya da 6 mahalle belirleyelim ve sırasıyla bu mahallelere Efeler Belediyesi’nin tüm birimlerini seferber edelim. Fen İşleri Müdürlüğümüzden, Mezarlık İşleri Müdürlüğümüze kadar söz konusu mahallede talep edilen her konuda, tüm çalışmamızı yaklaşık 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlayalım. Mahalle halkımız halı saha isterse halı saha yapalım, ne istiyorlarsa onu yapalım. Sonra da mahallesiyle ilgili tüm talepleri yerine getirilen muhtarlarımız belediyemize kahve içmeye gelsin. Bir karar alalım ve hızlıca birlikte uygulamaya geçelim. Sorunları kökten çözmek istiyorum ve bu konuyu çok önemsiyorum.” dedi.

whatsapp-image-2021-06-23-at-15-41-01-1.jpeg

whatsapp-image-2021-06-23-at-15-41-00.jpeg

whatsapp-image-2021-06-23-at-15-41-01.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler