'Aydın'da Sağlıklı Yaşam' projesi tanıtıldı

'Aydın'da Sağlıklı Yaşam' projesi tanıtıldı

Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında hayata geçirilen “Aydın’da Sağlıklı Yaşam” projesinin tanıtım toplantısı, Cihanoğlu Külliyesi’nde düzenlenen program ile gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şubesi tarafından yürütülen “Aydın’da Sağlıklı Yaşam” projesinin tanıtım toplantısı, 24 Haziran Perşembe günü Efeler ilçesinde bulunan tarihi Cihanoğlu Külliyesi'nde gerçekleştirildi. Proje tanıtım toplantısına İl Göç İdaresi Müdürü Soner Koç, AK Parti MKYK Üyesi ve Arge Eğitim Birimi Başkan Yardımcısı Seda Sarıbaş,  AK Parti İl Başkan Yardımcıları, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir,  Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Gençlik Liderleri ve Proje Koordinatörleri, Diyanet Aydın İl Gençlik Koordinatörü Muhammed Aydın, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hızır Murat Köse, İlim Yayma Cemiyeti  Genel Merkez-Yaygın Eğitim Merkezleri Koordinatörü Harun Yaşar, İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve kent genelinde yaşayan gençler katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan programda açıklama yapan Proje Koordinatörü Karakuş, proje ile gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında bilgi verdi. Karakuş, “Dünyada ve ülkemizde yaşanan salgın hastalık sonrası kontrollü normalleşme sürecine girmiş bulunmaktayız. Bu süreçte yürüteceğimiz proje faaliyetleri ile gençlerin sağlıklarını korumaları ve yaşam kalitelerini artıracak spor branşları ile tanışmaları hedeflenmektedir. Her bir gencimiz bizler için kıymetli ve değerlidir. Gençlerimizin sağlıklı ve dinamik olması ve bu yapılarını korumaları için hazırladığımız proje kapsamında Yaygın Eğitim Merkezimiz Cihanoğlu Külliyesi’nde farklı spor branşlarında eğitimler düzenlenecektir. Bu eğitimler;

Geleneksel ata sporlarımızdan okçuluk, matrak, çadır ve kamp, hemsball, floor curling, bocce, masa tenisi, akıl ve zeka oyunları alanlarında uygulamalı olarak gerçekleştirilecektir. Ayrıca gerçekleştireceğimiz  seminerleri, kamplar ve kültürel geziler gençlerimizin milli ve manevi gelişimlerine katkı sağlayacaktır.  Proje faaliyetlerimizden yararlanmak isteyen tüm gençlerimizi Yaygın Eğitim Merkezimize bekleriz.“
ifadelerini kullandı.

“AYDIN’A HAYIRLI OLSUN”

Programda konuşan Doç. Dr. Köse ise; İlim Yayma Cemiyeti olarak ülke genelinde 176 Şube, 179 Yurt ve 96 Yaygın Eğitim Merkezi ile gençlerim hizmetinde olduklarını, gerçekleştirilen çalışmalar ve projeler ile Türkiye’nin kalkınmasında önemli rol alan gençlerin her zaman destekçisi olacaklarını belirtti. Köse, hayata geçirilen projenin Aydın’a ve gençlere hayırlı olmasını diledi.

Programa katılan misafirlere, Cihanoğlu Külliyesi’nde proje süresince uygulanacak spor branşlarının tanıtımları gerçekleştirildi.

whatsapp-image-2021-06-25-at-10-48-26.jpg

whatsapp-image-2021-06-25-at-10-48-26-1.jpg

whatsapp-image-2021-06-25-at-10-48-27.jpg

whatsapp-image-2021-06-25-at-10-48-29.jpg

whatsapp-image-2021-06-25-at-10-48-27-1.jpg

whatsapp-image-2021-06-25-at-10-48-27-2.jpg

whatsapp-image-2021-06-25-at-10-48-27-3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler