CHP'li Torun'dan Atabay'a destek ziyareti

CHP'li Torun'dan Atabay'a destek ziyareti

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, saldırıya uğrayan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a destek ziyaretinde bulundu.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve avukatı, 14 Haziran Pazartesi akşamı Didim’de ikiz kuleler olarak bilinen kaçak yapıların sahipleri tarafından beyzbol sopaları ve demir sopalarla saldırıya uğramıştı. Saldırının ardından tedavi altına alınan Başkan Atabay’ın burnunun kırıldığı ortaya çıkmış, olay Türkiye gündemine oturmuştu. Saldırıyı gerçekleştiren 3 kişinin tutuklanmasının ardından birçok Millet İttifakı üyesi siyasetçi Başkan Atabay'a destek olmak için Didim'e gitti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Başkan Atabay'a gerçekleştirilen saldırı sonrasında 24 Haziran Perşembe günü (dün) Didim'e giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. İlk olarak Didim Belediyesi'ni ziyaret eden Torun'a CHP İl Başkanı Ali Çankır ve Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ile partililer eşlik etti.

"DÜRÜSTLÜKLE YOLUMUZDA YÜRÜYECEĞİZ"

Başkan Atabay’a yapılan hain saldırıyı, CHP Didim İlçe Binasında yaptığı açıklamayla çok sert bir dille
kınayan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Keşke Didim’e belediye başkanımızın başarılarını ve yaptığı hizmetleri kutlamak için gelseydim ama bugün kendisine geçmiş olsun demek için buradayız. İnşallah önümüzdeki günlerde de Didim’e sunduğu o güzel hizmetleri açılışlarında bir araya gelerek, o mutluluğu paylaşacağız. Belediye Başkanımız, Didim’de hemşerilerimizin menfaatini savundu. Hiçbir tehdide hiçbir şantaja hiçbir baskıya boyun eğmedi. Didim’de hemşerilerimizin de o haklı mücadelesini devam ettirerek dimdik durdu. Korkutmaya çalıştılar. Her türlü çirkinliği yaptılar, işi o kadar ileriye götürdüler ki şiddete başvurdular. Sayın başkanımız Didim’i hemşerilerimizin her zaman menfaatini koruyacak her zaman hizmetinde olacak. Biz de sonuna kadar başkanımızın yanında olacağız ve o hizmetlerini devam ettirecek. Onlara asla pabuç bırakmayız” dedi.

"MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK"

Torun'a ziyareti nedeniyle teşekkür eden Başkan Atabay ise açıklamasında, "Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve Ordu Milletvekilimiz Sayın Seyit Torun'a destek ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Rant çetelerine karşı, Didim için verdiğimiz mücadele örgütümüzün desteği ile her zaman devam edecek." ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2021-06-25-at-10-05-20-3.jpeg

whatsapp-image-2021-06-25-at-10-05-20-1.jpeg

whatsapp-image-2021-06-25-at-10-05-20.jpeg

whatsapp-image-2021-06-25-at-10-05-20-2.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler