Aydın'da şehit mezarlarına çiçekler bırakıldı

Aydın'da şehit mezarlarına çiçekler bırakıldı

Aydın Valiliği tarafından düzenlenen tören ile Efeler ilçesinde bulunan Tellidede Mezarlığı'nda şehit mezarlarına çiçek ve çelenk bırakıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları, Aydın'da duygu dolu anlarla başladı. Aydın Valiliği tarafından düzenlenen programlar kapsamında Efeler ilçesinde bulunan Tellidede Mezarlığı'nda çelenk koyma töreni düzenlendi. Törene, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Aydın Garnizon Komutanı Hakkı Haktan Armağan, Aydın Adalet Komisyonu Başkanı Erhan Yıldırım, Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Aydın İl Jandarma Komutanı Albay Mesut İnan, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Osman Selçuk Aldemir, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Evrim Karakoz, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın İl Müftüsü Ercan Aksu ile şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri katıldı.

Şehit mezarlarına çelenk bırakılmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile devam etti. Aydın Müftüsü Ercan Aksu'nun şehit ve gaziler için dua okuması ile birlikte program sona erdi.

Aydın'da 15 Temmuz programlarının gece saatlerine kadar devam edeceği öğrenildi.

whatsapp-image-2021-07-15-at-11-02-50.jpeg

whatsapp-image-2021-07-15-at-11-02-50-1.jpeg

whatsapp-image-2021-07-15-at-11-02-49-1.jpeg

whatsapp-image-2021-07-15-at-11-02-49.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler