Aydınlı gençten haber alınamıyor

Aydınlı gençten haber alınamıyor

Kuşadası'nda yaşayan Mehmet Er, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajın ardından kayıplara karıştı. Genci arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan Mehmet Er, 14 Temmuz Çarşamba günü (dün) sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı. Mesajının ardından kayıplara karışan gencin ailesi, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Mesajını "Kendinize iyi bakın" sözleriyle sonlandıran gencin hayatından endişe eden ailesi, Er'i görenlerin polis ekiplerine başvurmasını istedi.

Er'in mesajında şu ifadeler yer aldı;

"Uzun yıllar boyunca neden girdiğimizi ve sonucunda neyi amaçladığımızı bilmediğimiz sınavlara hazırlandık. Gecemizi gündüzümüze katıp çalışmanın büyük bir erdem olduğundan bahsettiler ama sürekli seni uğruna her şeyini verebileceğin arkadaşlarınla ve aynı kanı taşıdığın akrabalarınla yarıştırdılar. Senin iyi bir durumda olman ya da iyi bir hayat yaşaman için değil sadece çevrendekileri geride bırakan bir hayatın olması için.

Yıllarca ayrıcalıklı veya özel olduğumuza inandık evet farklıydık ama birimizi diğerinden ayrıcalıklı veya özel kılan bir şey yok! Bunu sosyal medyada kapatmaya çalışıyoruz ama olmuyor çünkü kendimizi kandıramayız. Dışarıdan ne kadar iyi dediğimiz insanlar(!) bile kendi kızına/oğluna her türlü psikolojik ve fiziksel şiddeti sıradışı görmüyor. Hatta sadece benim bile bildiğim bir sürü kız var aptalca nedenler yüzünden ağır şiddet gören. Neredeyse tanıdığım her 10 kızdan üçü bu durumda ve kim bilir anlatmayan ne kadar arkadaşım var.

Taciz olaylarıda bize bir o kadar yakın. Bu duruma maruz kalan veya suçu işleyenler bizim her daim bir şekilde çevremizde çünkü internette olan taciz haberlerinden fazla dibimizde geçen taciz olayları var. Kimse çıkıp böyle bir durum var diyemiyor çünkü olan mağdura oluyor yine. Bizler bi çare insanlarız. Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız bizim savaşımız ruhani bir savaş en büyük buhranlarımız hayatlarımız.

İleride daha güzel olacak hissiyle yaşıyoruz. Çabalarımızın karşılığını alacağımıza inanıyoruz ama öyle olmuyor. Hayat ne kadar ironik. Bizi en çok mutlu edeceğini düşündüğümüz insanlar bizi en çok üzecek insanlar oluyor.Sanki bir şeyi değiştirecekmiş gibi yarından hem korku hem umut duyuyoruz. Ama sizler özel değilsiniz sizler eşi benzeri olmayan kar tanesi de değilsiniz, sizler işiniz değilsiniz,sizler pahalı bir ayakkabı değilsiniz, sizler herkes gibi çürüyen birer organik maddesiniz.

Bizler bu dünyanın şarkı söyleyip dans eden pislikleriyiz. Hepimiz aynı pisliğin lacivertiyiz. Bir çoğumuz neden yaşadığımızı bile bilmiyoruz ve bir şeyler için çabalıyoruz bende her şeye rağmen çabaladım. Son 8 ay umudum bile vardı harika insanlarla tanışmıştım. Sınıf arkadaşlarım, öğretmenlerim ve diğer arkadaşlarım iyi ki tanıdım dediğim insanlardı ama onlar benim için aynı şeyi söyler mi bilemiyorum çünkü onları hep uyuz ederdim ve onlara berbat espriler yapardım. Ama artık değer verdiğim ya da uğruna çabalayacağım bir şey kalmadı. Zaten son dört yıldır ne kadar çabalarsam çabalayayım bir şey değişmedi.

Bende çabalamıyorum artık. Yolu olmayan yoldayım. Geriye dönüp baktığımda ise yarım kalan şeyler sürekli hevesimin kursağımda kalması ve boşa çabalayan bir adam görüyorum. Son 3 yıl boyunca mutlu gibi davranmaktan yoruldum. Böyle davranmak kalbimi acıtıyor ve ben artık dayanamıyorum.

Kendinize iyi bakın."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler