AYDIN'DA TERÖRE GEÇİT VERİLMEDİ

AYDIN'DA TERÖRE GEÇİT VERİLMEDİ

Aydın Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 2020 yılında Aydın genelinde meydana gelen 171 terör olayından 169'u aydınlatıldı. Emniyet güçleri geçtiğimiz sene yüzde 99 başarı oranına ulaştı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, pandemi etkisi altında geçen 2020 yılında da Aydınlı vatandaşları güvende tutmak için gece gündüz demeden çalıştı. Başarılı çalışmaları ile vatandaşların gönlünde yer kazanan güvenlik güçlerinin geçtiğimiz sene gerçekleştirdiği operasyonlarına dair rakamlar Aydın İl Valiliği tarafından açıklandı.

Valilik'ten yapılan açıklamaya göre, emniyet güçleri terör olayları ile mücadele kapsamında 2020 yılı içerisinde il genelinde yasadışı örgütlere yönelik yapılan operasyonlarda meydana gelen 171 olayın 169'unu aydılatarak yüzde 99 başarı oranına ulaştı. Meydana gelen olayların 147'si ile Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilgilendi, geri kalan 24 olay ise Aydın İl Jandarma Komutanlığı bölgesinde yaşandı.

Ortaya çıkan yüksek başarı oranları sonrası açıklama yapan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, güvenlik güçlerine teşekkür etti. Aksoy, "İlimizde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması ile huzur ve güven ortamının devamlılığının sağlanması kapsamında kesintisiz olarak 7 gün 24 saat görev ifa etmektedirler. Birimlerimizin yoğun çalışmaları neticesi Terör olayları ile mücadele kapsamında 2020 yılı içerisinde il genelinde Yasadışı Örgütlere Yönelik Yapılan Operasyonlarda meydana gelen toplam 171 olayın 169’u aydınlatılarak büyük başarı sağlanmıştır. Bu başarının yakalanmasında görev alan başta İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı olmak üzere operasyonlarda, icra edilen faaliyet ve uygulamalarda görev alarak fedakârca hizmet veren personelimize teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında üstün başarılar diliyorum." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler