Aydın'da yeni haftada hava nasıl olacak?

Aydın'da yeni haftada hava nasıl olacak?

MGM'ye ait internet sitesinde yer alan verilere göre, Aydın'da önümüzdeki 5 gün boyunca hava sıcaklıkları düşmeye devam edecek. Kentte yeni haftada yağış görülmesi beklenmiyor.

Sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte yağışların başladığı Aydın'da önümüzdeki günlerde kent genelinde hava durumunun nasıl olacağı merak konusu oldu. Vatandaşların merakla beklediği açıklama ise Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) geldi.

MGM'ye ait internet sitesinde yer alan verilere göre Aydın'ın 5 günlük hava tahmin raporu şu şekilde;

18 Ekim Pazartesi günü hava sıcaklığı en düşük 12, en yüksek 25 derece olacak. Kentte gün boyunca parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

19 Ekim Salı günü hava sıcaklığı en düşük 11, en yüksek 24 derece olacak. Kentte gün boyunca az bulutlu bir hava hakim olacak.

20 Ekim Çarşamba günü hava sıcaklığı en düşük 12, en yüksek 26 derece olacak. Kentte gün boyunca az bulutlu bir hava hakim olacak.

21 Ekim Perşembe günü hava sıcaklığı en düşük 12, en yüksek 25 derece olacak. Kentte gün boyunca parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

22 Ekim Cuma günü hava sıcaklığı en düşük 10, en yüksek 26 derece olacak. Kentte gün boyunca parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler