Aydın'daki kardeş cinayetine müebbet hapis

Aydın'daki kardeş cinayetine müebbet hapis

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde kardeşi İlyas Yardım'ı silahla vurarak öldüren Bahri Yardım mahkemede gerçeği açıkladı. Sanık Yardım, kardeşinin eşine aşk mesajlarını gönderdiğini, babasının ise evlat ayrımcılığı yaptığını söyledi. Sanığa müebbet hapis cezası verildi.

Olay, geçtiğimiz yıl Koçarlı Gaffarlar Mahallesi'nde meydana geldi. 40 yaşındaki Bahri Yardım, 38 yaşındaki kardeşi İlyas Yardım'ı tarlada silahla vurarak öldürdü. İlk ifadelerinde kardeşinin kendisini psikolojik tedavi için hastaneye götürmek istediği için vurduğunu söyleyen sanık, 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasında gerçeği açıkladı.

13.jpg

Kurtlar vadisi operasyonu bitmiştir diyerek söze başlayan sanık Bahri Yardım, babasının evlat ayrımcılığı yaptığını söyledi. Kardeşi İlyas Yardım'ı eşine aşk mesajları gönderdiğini de itiraf eden sanık, "Önceki savunmalarımı tekrar ederim, ancak en baştan savunmalarımı yenilemek istiyorum, Kurtlar Vadisi'ne girmek istiyorsan kurt postunu giymen gerekir, babam evlat ayrımcılığı yapıyordu, kardeşim adına kredi çekmişti, kendisini uyardım, İlyas'ın cezasını vermesini istedim, bana sen karışma dedi, ben karışırım dedim, ailem benimle ilgili ölüm büyüsü yaptırdı, cinler sürekli etrafımda geziyordu, ben maktulün karısı Sevgi'ye aşk mesajları gönderiyordum, Sevgi erken doğum yapınca eşim bunu benden bildi, eşim benimle ilişkiye girmek istemedi, kardeşim İlyas benim eşime tecavüz etti, babama kardeş ayrımcılığı yapmaması hususunda çok uyardım, cinayeti işlemek için çok önceleri plan yaptım, 3 aylara girdiğimizde bayrama kadar İlyas ölmezse canını ben alacağım diye söyledim, hatta bayram günü camide bayram namazı çıkışında öldürecektim, ancak bir aksilik oldu, bunda da vardır bir hayır diye o zaman öldürmedim, akşamdan silahı çuvala koydum, tarlaya gittiğimde kardeşim İlyas su bidonuna su dolduruyordu, tüfeği omzuma dayayıp "reis yolun sonuna geldin" dedim, birkaç saniye bekledim, bir şey söylemeyince ateş ettim, yan tarafına düştü, kısık sesle "baba" diye bağırdı, sonrasında tekrar ateş ettim, sonra da babam beni döver diye kaçtım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler