Aydın'daki nişanda '22' yıllık sürpriz

Aydın'daki nişanda '22' yıllık sürpriz

Aydın’da Umut Onat ve Gülçin Boy isimli çift, aynı gün aynı hastanede göbek bağlarını kesen doktorun nişan kurdelesini de kesmesini istediler. 22 yıl önce gençlerin doğumlarını gerçekleştiren doktor Erdoğan Kılıç, gençlerin yüzüklerini de taktı.

Aydın'da 22 yıl önce dünyaya gelen Onat ve Boy ailelerinin çocukları, 22 yıl önce göbek bağlarını kesen doktorun nişan kurdelelerini de kesmesiyle yüzüklerini taktı. Edinilen bilgiye göre, Aydın’da yaşayan Mehtap-Serkan Onat çiftinin Umut adını verdikleri oğlu ile Hanife-Yunus Boy çiftinin Gülçin adını verdikleri kızları 26 Şubat 2000 tarihinde bugünkü ismi Atatürk Devlet Hastanesi olan hastanede dünyaya geldiler.

Yıllar sonra Atatürk Anadolu Lisesi’nde tanışan çiftin arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü. Aynı gün dünyaya gelen çift, evlilik için hazırlık yaparken güzel bir sürpriz ile karşılaştı. Doğumlarını gerçekleştiren doktorun bile aynı olduğunu öğrenen çift, doktorları Erdoğan Kılıç’ın kordon bağlarını kestiği gibi nişan kurdelelerini de kesmesini istedi. Gençleri kırmayıp nişan törenine katılan Doktor Erdoğan Kılıç, ''İnsanların hayata gelmesi bizimle başlar. Bizler o esnada anne ve bebeklerin sağlığı için mücadele versek de ömür boyu sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmeleri en büyük arzumuzdur. 22 yıl önce hayata bizimle başlayan gençlerimizin 22 yıl sonra başlayacakları yeni bir hayata yine bizimle başlamayı düşünmeleri mutluluk verici” sözleriyle gençlere mutluluklar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler