Aydın'dan sevindiren haber geldi

Aydın'dan sevindiren haber geldi

Koronavirüs salgını ile mücadelede Aydın’dan sevindiren bir haber geldi.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Aydın’dan sevindiren haber geldi. İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Aydın Devlet Hastanemizde, 'Covid-19' test sonuçları pozitif çıkan hastalarımızın bir süredir devam eden tedavileri tamamlandı.” İfadelerine yer verildi.

 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

 

“Aydın Devlet Hastanemizde, 'Covid-19' test sonuçları pozitif çıkan hastalarımızın bir süredir devam eden tedavileri tamamlandı.

 

Dünya genelinde yaşanan sıkıntılı süreci ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşlar ile birliktelik içerisinde yönetmeye çalıştığımız bu günlerde, sağlık tesislerimizde tedavi gören hastalarımızdan gelen sevindirici haberler hepimizi mutlu ediyor. Sağlığına kavuşan hastalarımız hem vatandaşlarımız hem de sağlık çalışanları için motivasyon kaynağı olmaktadır.

 

Bir süredir Aydın Devlet Hastanesinde tedavi edilen ve sağlıklarına kavuşan hastalarımız evlerine sağlık personellerimizin alkışları eşliğinde taburcu edildi. Hastalarımıza 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyoruz.

 

İçinde bulunduğumuz bu olağanüstü süreç boyunca tüm doktorlarımız, hemşirelerimiz ve yardımcı personelimiz hep birlikte hastalarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyorlar. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü olarak; Sağlık Tesislerimizde görevli bütün personelimize bu süreçte gösterdikleri gayretlerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler