Aydın'ı 'kozmik evren tedavisi' ile tanıştırdı

Aydın'ı 'kozmik evren tedavisi' ile tanıştırdı

Birçok ülkede uygulanan ve 'kozmik evren tedavisi' olarak adlandırılan uygulamayı Aydınlılar ile buluşturan Burak Domurcuk, tedavinin faydalarını Ajans Aydın Gazetesi muhabirine anlattı.

Birçok dünya ülkesinde uygulanan ve Türkiye'de de son yıllarda revaçta olan 'kozmik evren tedavisi', Aydın'da da uygulanmaya başladı. 'Kozmik şifa frekansları' olarak da adlandırılan tedavi yöntemini Efeler ilçesinde Aydınlılar ile buluşturan Burak Domurcuk, öğrenmek için yıllarını verdiği tedavi yönteminin faydalarını ve ayrıntılarını Ajans Aydın Gazetesi muhabirine anlattı.

Kozmik evren tadavisi yönteminin Türkiye'de az bilinse de her geçen gün popülerleştiğini söyleyen Domurcuk, "Bu tarz çeşitli uygulamalar var farklı isimler altında ama kozmik enerji yada kozmik şifa frekansları adı altında adlandırılan tedavimizin farkı bütünsel bir tedaviyi hedeflemesi. Türkiye'de ilaç sektörü yaygınlaştığı için bu tarz tedaviler daha az biliniyor fakat yabancı ülkelerde revaçta olan bir yöntem" dedi.

"ŞİFA FREKANSLARI EVRENDEN GELİYOR"

İnsan bedeninin 4 auradan oluştuğunu söyleyerek uyguladıkları tedavi yöntemleri ile 'bütünsel sağlığı' amaçladıklarını tekrarlayan Domurcuk, "Fiziksel, zihinsel, ruhsal ve duygusal olarak insanların üzerinde auraları var. İnsan bedenine en yakın aura fiziksel, ondan sonra dışarıya doğru zihinsel, sonra duygusal, en dışarıda da ruhsal aura yer alıyor, bu bir çember gibi vücudu sarıyor. Bunların hepsi bir titreşim, frekans sistemi ile doğal olarak çalışıyor. Bunların hem dengelenmesi hem de şifalanması için 3 farklı yöntem var. Bu şifa frekansları da evrenden geliyor, kozmikten geliyor. Benimle tedavi ettiğim kişi arasında herhangi bir geçiş olmuyor, evrenle tedavi edilen kişi arasında oluyor" diye konuştu.

Kozmik evren tedavisinin dinsel herhangi bir bağlantısının olmadığını vurgu yapan Domurcuk, "Ben 4 yıldır enerji sektörü üzerine çalışıyorum, bu sektör üzerine yüksek lisans yaptım, birçok yabancı makale okudum. Araştırmalarım esnasında bu tedavi yöntemi ile tanıştım, öğrendim. İlim ve bilim karışımı bir tedavi diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

"FREKANSI ARTTIRIRSANIZ MADDENİN YAPISI DEĞİŞECEKTİR"

Tedavi yönteminin faydalarından da bahseden Domurcuk, "Her birimizin içinde saf, titreşim halinde bir bilinç okyanusu var ve bu bilinç okyanusu, zihnin kaynağında ve temelinde, düşüncenin kaynağı ve tüm maddenin de kaynağıdır. Gerçekte, gördüğümüz şekilde bir madde yoktur. Tüm madde, kaynağını, bir atomun parçacıklarının titreşimine neden olan, küçük bir güneş sistemine benzeyen atomu bir arada tutan kuvvetten alır. Bu gücün arkasında bilinçli ve akıllı bir zihnin varlığını varsaymalıyız. Bu zihin, tüm maddenin matrisidir. Madde, işe başlamak için güzel bir noktadır. Tuttuğumuz, kavradığımız her şey ve bedenimiz bize maddenin katı olduğunu hatırlatır." dedi ve ekledi; "Fakat, Einstein’dan başlayarak modern fizik, bize tüm bu madde dünyanın aslında bir illüzyon, serap olduğunu gösterdi . Tüm fiziksel madde, etrafımızdaki her şey, bir frekansın sonucudur. Ve bu, şu manaya da gelmektedir, eğer frekansı arttırırsanız, maddenin yapısı değişecektir. Bu sayede ideal sağlığa, kariyere, ilişkilere ve bolluğa sahip olmanız mümkün olacaktır."

Domurcuk, alerji, adale romatizması, als, astım, bağışıklık sistemi bozuklukları, bayılma,  bel ağrısı, bel fıtığı, boyun ağrıları, boyun fıtığı, burun kanaması, depresyon, diyabet, dil ülseri, dizanteri, egzama, gastrit, hepatit b-c, hiper tansiyon, horlama, kanser türleri, kalp hastalıkları, kekemelik, migren, obezite, parkinson, panik atak, romatizma, reflü, sara (epilepsi), sinüzit, madde bağımlılığı, ülser ve yüksek tansiyon hastalıklarının iyileştirilmesinde kozmik evren tedavisinin büyük rol oynadığını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler