Aydın'ın 2 takımı depremzedeler için karşılaştı

Aydın'ın 2 takımı depremzedeler için karşılaştı

Son dakika.. Haberler.. Haber Aydın.. Aydın.. Son dakika Aydın haberleri.. Aydın haberleri.. Ajans Aydın.. Aydın haber.. Son haberler.. Haber.. www.ajansaydin.com Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Ajans Aydın’a abone olun

TFF. 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Efeler 09 SFK, aynı ilin TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Eşin Grup Nazilli Belediyespor ile depremzedeler yararına karşı karşıya geldi. Maçtan elde edilen gelir depremzedelere bağışlanırken, maçta dakikalar 04,17’yi gösterirken saygı duruşunda bulunan taraftarlar atkı ve bereleri sahanın içine attı. 11 bin 500 biletin satıldığı karşılaşmayı 2 bin 500 taraftar izlerken elde edilen yaklaşık 250 bin TL ise depremzedelere bağışlanacak.   

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerde büyük felaketi yaşayan 11 ildeki vatandaşlar için Türkiye tek yürek olarak yardım desteğinde bulundu. Spor camiasından da destekler yağarken, TFF. 3. Lig 3. Grup takımlarından Efeler SFK ile aynı ilin takımı TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Eşin Grup Nazilli Belediyespor ile Adnan Menderes Stadı’nda depremzedeler yararına karşı karşıya geldi.

Aydınlı sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçı taraftarlar 20, protokol ise 200 liradan satın aldı. Maçta 11 bin 500 bilet satıldı. Maçı 2 bin 500’e yakın taraftar izledi. Elde edilen yaklaşık 250 bin TL gelir ise depremzedelere bağışlanacak. Maçı Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler 09 SFK Kulüp Başkanı Eymen Atay, Eşin Grup Nazilli Belediyespor Ünal Önal’da protokolde maçı birlikte izledi. 

“MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

İki takım futbolcuları ‘Milletimizin başı sağolsun’ pankartıyla sahaya çıktı. Maçta dakikalar 04,17’yi gösterdiği sıralarda maç durdu. Taraftarlar ise ellerindeki atkı ve berelerini stada attı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler