Aydın'ın altyapısına ASKİ’den dev hizmet

Aydın'ın altyapısına ASKİ’den dev hizmet

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, kent genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Didim’de 192 milyon lira bütçe ile gerçekleştirecek proje kapsamında; Didim’in Akbük, Fevzipaşa ve Denizköy mahalleleri kanalizasyon ana kolektörü, Fevzipaşa ve Denizköy mahalleleri kanalizasyon şebeke projeleri, yükleme odaları, terfi merkezleri ve terfi hattı yapılacak. Dört terfi merkezi ve iki yükleme odası inşa edilecek olan bu projede; kanalizasyon şebeke hattı, terfi merkezi ve iletim hatları için toplam 54 bin metre uzunluğunda bir hat inşa edilecek.

Söke’de 118 milyon TL bütçeyle gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında; kısmi kanalizasyon şebeke ve kollektör hattı, Savuca ve Yenidoğan mahalleleri kanalizasyon şebeke hatları ile Sazlı Mahallesi kanalizasyon terfi hattı, terfi merkezleri yapılacak. Üç terfi merkezi inşa edilecek proje; Sazlı, Savuca ve Yenidoğan mahallelerini kapsayan şebeke ve terfi hatları için 74 bin metre uzunluğunda bir hat oluşturulacak.

Söke’de ayrıca Güllübahçe’de 9.4 milyon TL yatırımla kanalizasyon hattı inşa çalışmaları yapılacak.

İncirliova-sandıklı arasında kanalizasyon, kollektör ve şebeke hattı ile yağmur suyu hattı ile dev bir projeye imza atacak olan ASKİ, maliyeti 198 milyon TL olacak çalışma içinde ihaleye çıkacak.

Köşk ve Germencik ilçelerinde de atıksu arıtma tesisleri inşa edecek olan AKSİ, Köşk’teki yatırım için 54 milyon TL, Germencik’teki yatırım için ise 111 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor.

Buharkent’te içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon hatları ile atıksu arıtma tesisi inşa edecek olan ASKİ, 122 milyon TL yatırım yaparak Buharkent’in altyapısına köklü bir hizmet sunmuş olacak.


aski-2.jpg

aski-3-002.jpg

aski-1-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler