Aydın'ın Sorunlarını Büyükşehir Meclisi'nde Konuşamıyoruz

Aydın'ın Sorunlarını Büyükşehir Meclisi'nde Konuşamıyoruz

AK Parti Büyükşehir Meclisi Grup Sözcüsü Mustafa Arı basın toplantısında yaptığı açıklamada, ‘Aydın’ın sorunları mecliste konuşulmuyor. Her toplantıda bu bir şekilde engelleniyor’ dedi. 

AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Ömer Özmen’in yanı sıra Cumhur İttifakı Belediye Başkanları ve meclis üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Büyükşehir Meclisi Grup Sözcüsü Mustafa Arı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na söz verdiği ancak bugüne kadar yapmadığı projeleri sordu. 

‘HİÇBİR TALEP VE ÖNERİYİ MECLİSE TAŞIYAMIYORUZ’

Aydın ilinin sorunlarını Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuşamadıklarını öne süren Arı, “İlimizin bütün sorunlarının görüşüleceği, görüş, teklif ve eleştirilerin ifade edileceği, halkımızın talep, beklenti ve ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik kararların alınacağı, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin en üst karar organı Büyükşehir Belediye Meclisinin bu maksada uygun çalışması Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından engellenmektedir” dedi.

‘BASIN ARACILIĞI İLE TEKLİF VE ELEŞTİRİLERİMİZİ PAYLAŞACAĞIZ’

Aydınlıların kendilerine verdiği muhalefet görevinin Büyükşehir’de engellemeye devam edildiği sürece belirli aralıklarla basın toplantıları düzenleyeceklerini belirten Arı, “Biz görüş, teklif ve eleştirilerimizi siz basın mensuplarının aracılığı ile Aydın kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler