Hakkındaki eleştirilere yanıt verdi

Hakkındaki eleştirilere yanıt verdi

AK Parti Büyükşehir Meclisi Grup Sözcüsü Mustafa Arı, sabah saatlerinde hakkında çıkan haberlerin ardından açıklamalarda bulundu. Arı, ‘Biz orayı yıllardır kullanıyoruz’ dedi.

 AK Parti Büyükşehir Meclisi Grup Sözcüsü Mustafa Arı, sabah saatlerinde hakkında çıkan, ‘TARİŞ alanını kendi işleri için kullanıyor’ başlıklı haberin ardından açıklamalarda bulundu. 

‘BEDELİNİ ÖDEYEREK KİRALADIK’

İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısının ardından kendisi hakkında çıkan haberler hakkında konuşan Arı, “Evet o tüpler bize ait. Konuyla ilgili şöyle bilgilendirme yapayım. Biz Tariş alanını ilk defa kullanıyor değiliz. Orada incir ve pamuk kooperatiflerimiz de mevcut. Bunların alanı dışında kalan fazlalıklar belli bir ücret karşılığında ihtiyacı olanlara kiraya veriliyor. 

Bende bir tüp bayisiyim. Elbette depo olarak kullanacağım bir yere ihtiyacım var. Bu bugünün meselesi değil ki. Yıllardır biz o alanı kullanıyoruz. Ayrıca bu alanın depo olarak kullanılması meselesi Sanayi Bakanlığı’na tabi olan bir konudur. Bizde bugüne kadar denetlemeler de herhangi bir tenkit almadık. Ama alırsak hukukun gereği neyse onu yaparız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler