Aydınlı başkanlar saldırıyı kınadı

Aydınlı başkanlar saldırıyı kınadı

Aydınlı siyasetçiler ve belediye başkanları, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a ve şahsi avukatına karşı gerçekleştirilen beyzbol sopalı saldırıyı kınadı.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve avukatı, geçtiğimiz akşam bir restoranda sopalı bir grubun saldırısına uğradı. Didim Marina'da bulunan bir restorana sopalarla gelen bir grup, Atabay ve avukatı Nizamettin Bulut'a saldırdı.

Saldırganlar, garsonların müdahalesiyle olay yerinden uzaklaştı. Vücudunda darp izi bulunduğu belirtilen Belediye Başkanı Deniz Atabay ve avukat Bulut, sağlık kontrolü için özel bir hastaneye götürüldü.

İş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelilerden 6'sını yakaladı.

SİYASETÇİLERDEN MESAJ YAĞDI

Olayların ardından birçok Aydınlı siyasetçi ve belediye başkanı. Atabay'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Konu hakkında sosyal medya hesabından mesaj yayınlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Didim Belediye Başkanımız Deniz Atabay’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.
 

Atabay'a geçmiş olsun dileklerini ileten Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise mesajında, "Didim Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Deniz Atabay'ın saldırıya uğradığını derin bir üzüntüyle öğrendim.  Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, şiddetin faillerini kınıyorum. Didim’in tarihi, doğası ve ekonomisi için var gücüyle çalışan başkanımızın yanındayız." ifadelerine yer verdi.

Facebook aracılığıyla yayınladığı mesajda Atabay'ın yalnız olmadığını vurgulayan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, "Didim Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Deniz Atabay'a yapılan hain saldırıyı lanetliyorum. Didim için gece gündüz demeden çalışan Deniz Başkanımız asla yalnız değildir, korkutamaz, yıldıramazsınız." diye konuştu.

Atabay'a gerçekleştirilen saldırıyı üzüntü ile öğrendiğini söyleyen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Didim Belediye Başkanımız Deniz Atabay'a yapılan saldırıyı büyük bir üzüntü ile öğrendim. Belediye Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hain saldırıyı yapan kişileri kınıyorum." dedi.

Konu hakkında Twitter aracılığıyla açıklama yapan AK Parti Aydın İl Başkanlığı, "Didim Belediye Başkanı Sn. Ahmet Deniz Atabay’a ve avukatına karşı gerçekleştirilen saldırıyı esef ve şiddetle kınıyor; kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi paylaşıyoruz." sözleriyle Atabay'a karşı yapılan saldırıyı kınadı.

Saldırının ardından Didim'e giderek Başkan Atabay'ın yanında olan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, "Eşkiya Didim'e hükümdar olamaz" dedi ve ekledi; "Didim Belediye Başkanımız Ahmet Deniz Atabay'ın sağlık durumu çok iyidir ve bu saldırıdan daha da güçlenerek çıkacaktır. Didim ve Didim halkı için yaptığı mücadelede her daim Ahmet Deniz Atabay'ın yanındayız."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler