Aydınlı esnaftan anlamlı hareket

Aydınlı esnaftan anlamlı hareket

Aydın'da esnaflık yapan İbrahim Öngel, sağlık kahramanlarına teşekkür etmek için Ramazan Bayramı'nın ilk gününde anlamlı bir etkinliğe imza attı.

2019 yılının ikinci yarısında Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan koronavirüs, Türkiye'de ilk defa görüldüğü 11 Mart 2020 tarihinden bu yana 43 bin 821 vatandaşın hayatını kaybetmesine neden oldu. 5 milyondan fazla vatandaşa bulaşan hastalık nedeniyle sağlık çalışanları gecelerini gündüzlerine katarak hastanelerde çalışmalarını sürdürdü, yüzlerce doktor ve hemşire virüse yakalanarak hayatını kaybetti.

Sağlık çalışanları pandemi sürecinde gösterdikleri yoğun gayret nedeniyle 'kahraman' ilan edildi. 4 milyon 800 binden vatandaşın virüsü atlatmasına neden olan sağlık çalışanlarına Ramazan Bayramı'nın ilk gününde teşekkür etmek isteyen Kumrucu İbo lakaplı İbrahim Öngel, anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde uzun yıllardır esnaflık yapan Öngel, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü'nün de desteğiyle kentin en büyük sağlık tesislerinden olan Aydın Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Hastane bahçesinde kurduğu portatif tezgah ile 'pandemi sürecinin kahramanlarına' kumru ikramı yapan Öngel, "Pandemi döneminde sağlık çalışanlarımız aşırı derecede feragat gösterdiler. Biz de onlara bir nebze dahi olsa teşekkür edebilmek için böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Onlara ne kadar teşekkür etsek az. Gecelerini gündüzlerine katarak bizlerin sağlık sorunları ile ilgilendiler. Biz de böylece onların yanında olabildiysek ne mutlu bize. Onlar bizim süper kahramanlarımız, bayramın 1. gününde onların yanında olmak bizler için çok anlamlı, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz." dedi.

Hastane çalışanları, bayramda kendilerini unutmayarak yanlarında olan Öngel'e ve etkinliğe desteklerini sunan İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz'e teşekkür etti.

whatsapp-image-2021-05-13-at-15-11-55-2.jpeg

whatsapp-image-2021-05-13-at-15-11-55.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler