Aydınlı gazeteci, büyük skandalın önüne geçti

Aydınlı gazeteci, büyük skandalın önüne geçti

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), Aydın Yıldızspor - Çine Madranspor maçında atılı eylem nedeni ile savunma istediği Çine Madranspor Teknik Sorumlusu Sunay Güneş hakkında büyük bir skandala imza attı.

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta geçtiğimiz hafta oynanan altıncı hafta karşılaşmasında Aydın Yıldızspor ile Çine Madranspor 1-1 berabere kaldı. Koçarlı Vali Şenol Engin Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Oğuzhan Şen, Anıl Çiftçi ve Gözde Kan hakem üçlüsü yönetti. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma sonunda, hakemler tarafından hazırlanan rapor, AFDK’ya gönderildi.  

GÜNEŞ’İN SAVUNMASI İSTENDİ

Maçın ikinci yarısında hakemlere gösterdiği tepkiden dolayı sarı kart gören Çine Madranspor Teknik Sorumlusu Sunay Güneş hakkında tutulan hakem raporunu inceleyen AFDK, büyük bir skandala imza attı. Teknik Sorumlu Güneş’e gösterilen sarı kartı, kırmızı kart olarak kayıtlara işleyerek büyük bir skandala yol açan AFDK, yeşil-sarılı teknik adamdan atılı eylem nedeni ile savunma istedi. 

HABERİ GÖRÜNCE, 
BAŞKAN AYAKLANDI

Gazeteci Ramazan Aydemir’in bugün yapmış olduğu ‘Madranspor teknik patronunun savunması istendi’ haberini gören ve okuyan Çine Madranspor Başkanı Tuncay Erçin, AFDK’nın 08.12.2021 Tarih ve 11 Sayılı toplantısında aldığı kararları kontrol etti. Teknik adamının AFDK’ya sevk edildiğini gören ve büyük şok yaşayan Başkan Erçin, durumu Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu aracılığıyla AFDK’ya iletti.

BÜYÜK SKANDALA, 
AFDK’DAN ÖZÜR 

Yapılan görüşmede büyük bir skandala davetiye çıkaracak kararda yaptığı hatayı fark eden AFDK’ın Madransporlu Güneş hakkında yaptığı yanlışı gün içerisinde düzelteceği bildirildi. Büyük bir skandal ile karşı karşıya kalan Güneş ise AFDK ile yapılan görüşme neticesinde ceza yemekten kurtuldu. Kararlara Sunay Güneş’in ismini dahi ‘Sunay Gümüş’ olarak yanlış yazan AFDK’nın ise sistemsel bir yanlışlıktan dolayı Çine Madranspor’dan özür dilediği öğrenildi.

44cfbcf0-deb2-402b-a44e-2fc41d891c05.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler