Başkan Coşkun “Özlem Başkan pazarcı esnafının en büyük destekçisi”

Başkan Coşkun “Özlem Başkan pazarcı esnafının en büyük destekçisi”

Aydın Büyükşehir Belediyesinin Pazarda tezgah açan pazarcı esnafı ve alışveriş için pazar yerine gelen vatandaşlar çorba dağıtımına yoğun ilgi gösterirken, sıcak çorba uygulaması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, AYBA ekipleri, Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile soğuk ve yağışlı havanın iyice yüzünü gösterdiği bu günlerde esnaf ve halkın yoğun olarak bulunduğu pazar yerlerinde ücretsiz sıcak çorba dağıtmaya başladı. Sabahın erken saatlerinde Çarşamba pazar yerlerinde yerini alan esnaflar AYBA ekibinin dağıttığı sıcak çorbaları görünce “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Kendisi hem içimizi hem gönlümüzü ısıttı” dediler. 

Aydın Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden biri de herkesin uyuduğu saatlerde vatandaşlara taze ürünler satabilmek için sabahın erken saatlerinde kalkan pazarcı esnafına dağıtılan sıcak çorba ikramı oldu. Salı günü Söke ilçesi Bağarası Mahallesi Pazarında ve Çarşamba günü ise Söke Merkez Çarşamba Pazarında gerçekleşen hizmet büyük ilgi görüyor.

“Akkentli, Esnaflarla Tek Tek İlgilendi”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ile AYBA ekipleri Sabahın erken saatlerinden itibaren Çarşamba Pazarında ve Belediye Meydanında Söke Çarşı esnafımıza sıcak çorba ikramında bulunduğunu belirten Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’de sabahın erken saatlerinde pazaryerine gelerek çorba dağıtımına katıldı. Akkentli, tüm pazarcı esnafı ile ilgilenerek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selam ve sevgilerini ileterek, pazarcı esnafının taleplerini dinledi, not aldı ve Topuklu Efe’ye ileteceğini söyledi. 

Coşkun; “Özlem Başkan pazarcı esnafının em büyük destekçisi. Sabahın erken saatlerinde pazarcı esnafımız gelmeden AYBA Ekipleri çorba tezgahını kurmuş oluyor…”

Soğuk havanın yavaş yavaş yüzünü gösterdiği bu günlerde esnaf ve halkın yoğun olarak bulunduğu pazar yerlerinde ücretsiz sıcak çorba dağıtmını çok önemsediklerini belirten Söke Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Ümit Coşkun; “Sabahın erken saatlerinde daha pazarcı esnafımız gelmeden AYBA Ekipleri çorba tezgahını kurmuş oluyor. Esnaflarımız tezgahını düzenlerken ekiplerde çorba ikramını yapıyor. Bu hizmetler çok önemli. İlimize birçok hizmetler getirdiği gibi vatandaşımıza böyle hizmetler yapmasını da biliyor. Uygulamaya 1 bardak çorba diye bakmamak lazım. Bunun manevi değeri daha önemli. Soğuk kış gününde dağıtılan, pazarcı esnafımızın, vatandaşların içini ısıtan çorbalar.  Bir kez daha Başkan Çerçioğlu’na esnaflarımız adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin Aydın genelinde pazar kurulan her ilçede ikram ettiği sıcak çorba uygulamasına kış ayları boyunca devam edileceği öğrenildi.

adcb52bf-ff69-4446-a597-358b18bdb53a.jpg

e5b1bce5-d3ed-4da3-9f37-8f4bf63d625a.jpg

d7a747f4-50ad-4896-89f0-26c1a36c44e6.jpg

0d2ca17f-bc59-4714-85c8-a0cb017fb5a1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler