AYDINLI GENÇ GURBETTE CANINA KIYDI

AYDINLI GENÇ GURBETTE CANINA KIYDI

Aslen Aydın'ın Sultanhisar ilçesinden olan fakat Antalya'da hayatını sürdüren Özer Kuldaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımın ardından hayatına son verdi.

Aslen Aydın'ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Mahallesinden olan fakat iş için Antalya'da yaşayan 35 yaşındaki Özer Kuldaş, sosyal medyadan  yayınladığı intihar notunun ardından hayatına son verdi. Solistlik yaptığı öğrenilen genç, doğum gününden bir gün önce yaptığı paylaşımda arkadaşlarından helallik istedi. Yaşadığı evde canına kıyan Kuldaş paylaşımında, "Şu kahpe dünyada hiç zaman bir ailem olmadı. Yarın benim doğum günüm ama ölüm günüm olacak. Hiçbir destekçim olmadı. Bir insan nereye kadar desteksiz bir yere varabilir ki. Canım annem sadece kalbimde hep sen olacaksın bunu unutma. Sen benim hem annem hem babam oldun. Üzülme olur mu? Kimde bir hakkım kaldıysa helal etsin. Benden yana helali hoş olsun. Hoşçakalın." ifadelerine yer verdi.

Genç solistin ölümü arkadaşlarını ve Sultanhisar'ı yasa boğdu. Sultanhisar Belediyesi'ne ait sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "31.12.2020 tarihinde Atça'dan, terzilerin Aysel Alpay'ın oğlu, Özgür Kuldaş'ın kardeşi Özer Kuldaş vefat etmiştir. Cenazesi 1 Ocak Cuma günü saat 11:00'de Çomaklı Mezarlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz." denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler