''AYDINLI GENÇ KIZ BENİ 535 BİN LİRA DOLANDIRDI''

''AYDINLI GENÇ KIZ BENİ 535 BİN LİRA DOLANDIRDI''

Esra Erol’un programına katılan Mehmet A. isimli adam Aydın’ın Çine ilçesinde yaşayan Ebru S.’nin kendisini 535 bin lira dolandırdığını öne sürdü.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan bir otelde temizlikçi olarak çalıştığı sırada aslen Aydın Çine’li olduğu öğrenilen Ebru S. İle tanışan Mehmet A. isimli adam 535 bin lira dolandırıldığını iddia ederek Esra Erol’un programına katıldı. 

“ANNEM BABAM AYRI DEDİ PARA İSTEDİ”

Görme kaybı olan 64 yaşındaki Mehmet A. kendisinden 40 yaş küçük olan Ebru S. ile aynı otelde çalışırken tanıştıklarını belirtti. Ebru S.’nin sık sık anne babasının ayrıldığını ve paraya ihtiyacı olduğunu, aksi halde kötü yola düşeceklerini söylediğini dile getirdi. Mehmet A. genç kıza acıdığını ve ilk etapta 30 bin lira verdiğini, daha sonra peyderpey olmak üzere toplamda 535 bin lira borç verdiğini ileri sürdü.

“BORÇLARI ÖDEYEMEM EVLENELİM” 

Ebru S.’nin kendisinden sürekli borç istediğini belirten Mehmet A. parası olmadığında köylülerinden borç aldığını ve Ebru S.’ye gönderdiğini öne sürdü. Bir süre sonra Ebru S.’den paralarını geri isteyen Mehmet A. kendisine ‘Arsalarımızı satıp paranı vereceğiz’denildiğini ifade etti. Ebru S.’yi çocuğu gibi sevdiğini de sık sık söyleyen Mehmet A., Ebru S.’nin ‘Ben bu parayı ödeyemem, evlenelim borcu sil’ dediğini iddia etti. 

Mehmet A. ise Ebru S.’nin 25 yaşında olduğunu, bunu kabul edemeyeceğini, Ebru S.’ye karşı çıktığını, hakaret bile etmiş olabileceğini, parasını istediğini dile getirdi ve Ebru S.’ye parayı ödemesi için çok mesaj attığını söyledi.

“BORÇ ALDIM MİKTAR YANLIŞ” 

Öte yandan Ebru S. canlı yayına telefonla bağlandı. Ebru S.; Mehmet A.’nın yalan söylediğini, şu anda eli ayağının titrediğini, canlı yayına geleceğini, anne babasının ayrılmadığını, Mehmet A.’dan para aldığını ama miktarın yanlış olduğunu söyledi. 

Ebru S., 120 bin lira borç aldığını, evlilik teklini Mehmet A.’nın yaptığını, ilk borcu verdiği gün bu teklifte bulunduğunu, karşılıklı sürekli borç alıp verdiklerini, iki kere elden borç aldığını, Aydın Çine’de oturduğunu, Esra Erol’un aldırması durumunda programa geleceğini, dolandırıcı olmadığını söyledi.

Bu arada Mehmet A., Emre isimli bir gencin kendisini tehdit ettiğini, şu anda bir kuruşu olmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler