Aydınlı hayırsever 3 milyon 500 bin TL bağışta bulundu

Aydınlı hayırsever 3 milyon 500 bin TL bağışta bulundu

Kuşadası’nda yaşayan 82 yaşındaki Adviye Acun, ilçede inşa edilecek 25 cihaz kapasiteli diyaliz merkezi için 3 milyon 500 bin liralık bağışta bulundu. Vali Hüseyin Aksoy, katkılarından dolayı Acun’a teşekkür etti.

Aydın Valiliği’nde gerçekleşen imza protokolüne Vali Hüseyin Aksoy, İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz ve bağışçı Adviye Acun ile ailesi katıldı. İmza töreninde konuşan Vali Aksoy, “Yapılacak diyaliz merkezi bölgede ihtiyacı olan hastalarımıza da önemli bir hizmet sunacak” dedi. 

“HAYIRSEVERLERİMİZİN BU KATKILARINI ÖNEMSİYORUZ”

Yapılacak olan bölgenin etkinliğine değinen Vali Aksoy, “Bu hem kendi vatandaşlarımız hem de dışarıdan ihtiyacı olan vatandaşlarımıza hizmet sunacak bir bina olacak. Ben değerli hayırseverimize teşekkür ederim. Böylesine önemli ve sağlık alanında ihtiyaç duyulan bir konuda bizlere destek oldukları için mutluyuz. En kısa zamanda yapımı gerçekleştirilerek Kuşadası’nda hizmete girmiş olacak. Hayırseverlerimizin yapmış olduğu bu katkıları önemsiyoruz. Ben tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bu günde bağışta bulunan Adviye Acun hanımefendiye teşekkür ediyorum. Kendisini kutluyorum. Hayırlı olmasını diliyorum. 

Ayrıca bu sürecin olgunlaşmasında katkısı olan İl Sağlık Müdürlüğümüzün, Kuşadası hastanemizin değerli yöneticilerine ve tabi ki en önemlisi de hayırseverlerimizin değerli ailesine teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda bunu hizmete kavuşturmanın mutluluğunu yaşayacağız” dedi. 

“EŞİM ÇOK İSTİYORDU”

İmza programının ardından açıklamalarda bulunan bağışçı Adviye Acun, “Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Çok rahatladım bugün. Eşim çok istiyordu. Onun dediğini yaptım çok şükür. Bundan 4,5 sene evvel de Kuşadası’nda lise yaptık. Allah bunu da nasip etti” diye konuştu.


whatsapp-image-2021-12-08-at-16-06-22.jpg

whatsapp-image-2021-12-08-at-16-06-21-2.jpg


whatsapp-image-2021-12-08-at-16-06-21-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler