Aydınlı itfaiye eri büyük takdir topladı

Aydınlı itfaiye eri büyük takdir topladı

Muğla'da çıkan orman yangınına müdahale ettiği sırada yaralanan ve tedavisinin ardından görevine hızla dönen Aydınlı itfaiyeciye övgü yağdı.

Türkiye'nin birçok kentinde ortaya çıkan orman yangınlarına müdahale devam ediyor. Binlerce dönüm arazinin yok olmasına ve birçok vatandaşın hayatına kaybetmesine neden olan yangınları söndürme çalışmalarına Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri de yardımcı oluyor.

Muğla'da yangınların ilk başladığı günden itibaren itfaiye ve İl Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerine destek olan Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinden 1 personel, alevlere müdahale ettiği sırada başından yaralandı. Olay yerinde bulunan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından tedavisi yapılan ve başına dikiş atılan itfaiye eri, görevine hızla geri döndü. Aydınlı itfaiye erinin hareketine sosyal medyada tebrik mesajları yağdı. O anlarası sosyal medya hesabından paylaşan ünlü Haber Sunucusu Fatih Portakal, "Kahraman itfayecilerden biri Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden. Başına dikiş atıldı. Tekrar vazifesine döndü. Geçmiş olsun" dedi.

whatsapp-image-2021-08-02-at-15-09-29.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler