Aydınlı öğrencilerinden örnek davranış

Aydınlı öğrencilerinden örnek davranış

Gözpınar Şehitliği’ni ziyaret eden Aydın Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, hem dua etti, hem de şehitlikte çevre temizliği yaparak örnek oldu.

Aydın Sosyal Bilimler Lisesi 11. sınıf öğrencileri, Gözpınar Şehitliği’ni ziyaret ederek hem dua etti hem de şehitlikte çevre temizliği yaptı. Okul Müdürü Fatih Anıl ve felsefe öğretmeni Ahmet Kılıçparlar’ın da katıldığı ziyarette öğrenciler, şehitliğin bakımını üstlenerek duyarlılıklarıyla örnek oldu. Şehitler için edilen duaların ardından gerçekleştirilen temizlik çalışması, gençlerin milli değerlere olan bağlılığını ve vefa duygusunu pekiştirdi.
aw544735-04.jpg
Konu ile ilgili Aydın Sosyal Bilimler Lisesi'nden yapılan açıklamada "11. sınıf öğrencilerimizle Gözpınar Şehitliği'ni ziyaret ederek dua ettik.

Öğrencilerimiz ile birlikte şehitlikte çevre bakımı gerçekleştirdik. Okul Müdürümüz Fatih Anıl ve felsefe öğretmenimiz Ahmet Kılıçparlar'ın katıldığı ziyarette şehitlerimize minnetimizi sunduk" ifadeleri yer aldı.

aw544735-07.jpg

aw544735-06.jpg

aw544735-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler