Aydınlı öğretmen satranç turnuvasında birinci oldu

Aydınlı öğretmen satranç turnuvasında birinci oldu

Efeler'de bulunan Ahmet Şerife Şanlı Ortaokulu bilgisayar öğretmeni Mustafa Eynallı, Türkiye genelinde düzenlenen satranç turnuvasında açık kategoride 1. oldu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm Türkiye'de olduğu gibi Aydın'da da coşkuyla kutlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak milli mücadeleyi başlattığı şanlı günün 102. yıl dönümü nedeniyle Türkiye genelinde düzenlenen satranç turnuvasında Aydın'a altın madalya getiren Mustafa Eynallı, Ajans Aydın muhabirine açıklama yaptı.

Pandemi önlemleri nedeniyle online olarak düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası'nda Efeler ilçesinde bulunan Ahmet Şerife Şanlı Ortaokulu'nda bilgisayar öğretmeni olarak görev yapan Mustafa Eynallı 1. oldu. Eynallı ödülünü, 19 Mayıs nedeniyle Adnan Menderes Stadyumu'nda düzenlenen etkinlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ve Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay'dan aldı.

"ÖĞRENCİLERİMİZ ADINA KAZANDIK"

Ahmet Şerife Şanlı Ortaokulu öğrencilerinin yakın zamanda düzenlenen Yıldız Kızlar Satranç Turnuvası'nda da 1. olduklarını belirten Eynallı, aldığı ödülü öğrencilerine ve okuluna hediye etti. Eynallı, "Pandemi şartlarına rağmen online olarak yapılan bazı branşlardan bir tanesi de satrançtı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle online satranç turnuvası düzenlendi. Bizler de okulumuz Ahmet Şerife Şanlı Ortaokulu ve öğrencilerimiz adına açık kategoride yarışmıştım ve 1. oldum. Bu madalyayı ve ödülü okulumuza ve öğrencilerime armağan ediyorum. Çok mutluyuz.

Öğrencilerimiz zaten bir önceki turnuvada yani Yıldız Kızlar Turnuvası'nda 1. olmuşlardı. Biz de onlara örnek olmak için bir turnuvaya katıldık ve onlar adına bir ödül kazandık."
dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler