AYDINLI SİYASETÇİLER "CHALLANGE"A KATILDI

AYDINLI SİYASETÇİLER "CHALLANGE"A KATILDI

Aydınlı siyasetçiler sosyal medyada başlatılan '20liyaşlarchallange'a katıldı.

Sosyal medyada başlatılan '20liyaşlarchallange' kısa sürede Türkiye gündemine oturdu. Siyasetçilerin ve iş adamlarının da yoğun katılım gösterdiği akımda, kullanıcılar 20'li yaşlarında çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Akıma katılan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, "Ah 20'li yaşlar..." dedi ve Twitter hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı.

e0i8dwax0aisbay.jpg

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'da paylaştığı 2 fotoğrafla katıldı. "20'li yaşlarımızda henüz kara yağız bir delikanlıyken genç bir Ziraat Mühendisi ya da vatan nöbetinde Mehmetçik olarak da bu toprakların derdi derdimizdi. Cenab-ı Allah dün olduğu gibi bu günde kavak yelleri esmeyen başımızdan memleket derdini eksik etmesin." diyen Kaplan, gençlik fotoğrafıyla vatandaşları şaşırttı.

e0kkffixeai1vma.jpg

e0kkfhqxiaucbcf.jpg

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ise gençlik fotoğrafını esprili bir şekilde paylaştı. "Bir hatıra da benden gelsin... 1992 yılı. Söke Uzun Çarşı'da bulunan ekmek teknemizde tezgahtarlık yaptığım dönemler. Tabii saçlar var iken" diyen Yavuz, değişimiyle dikkat çekti.

e0jdjotwqayahx2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler